Werkzaamheden

Dienstverlening op maat!

Dienstverlening Akkermans is uw betrouwbare partner op het gebied van diverse werkzaamheden, zowel in de Agrarische- als Non-Agrarische sector. Wij zijn u graag van dienst met, onder andere, de volgende disciplines:

Dumperen/Grondverzet

Voor het verzetten van grote en kleine hoeveelheden grond en overig los materiaal bent u bij Akkermans aan het juiste adres. Wij beschikken zelf over een Massey Ferguson 6465 met een nieuwe 14 kuubs gronddumper met afdekkleppen.

Verder beschikken we over een mobiele kraan 14 ton, rupskraan 8 ton en 1,5 ton minikraan.

 

Maaien

Op het gebied van maaien zijn er diverse mogelijkheden. Zo kan het gras gemaaid en gemulcht worden, maar uiteraard ook geperst en gewikkeld. Hierbij kunnen diverse formaten balen gras geproduceerd worden.

Landbouw

Naast het maaien van graslandschappen is Dienstverlening Akkermans ook actief op het gebied van overige agrarische werkzaamheden. De bodem prepareren, maaien, inzaaien, onderhouden en het uiteindelijk oogsten van de gewassen zijn werkzaamheden die wij volledig of gedeeltelijk uit uw handen kunnen nemen.

Onderhoud

Waar materieel gebruikt worden is het belangrijk om hier goed voor te zorgen. Periodiek onderhoud kan op termijn hoge kosten besparen. Ook op het gebied van onderhoud aan uw materieel kunt u vertrouwen op de diensten van Dienstverlening Akkermans. Na het periodieke onderhoud van uw voertuigen, adviseren wij ook graag bij uw plannen tot aan en/of verkoop van (landbouw)voertuigen.

 

Onkruidbestrijding

Last van onkruid? Dienstverlening Akkermans staat voor u klaar. Voor iedere vorm van onkruid bieden wij de meest geschikte oplossing. Zo verwijderen wij professioneel het onkruid tussen uw tegels met onze speciale borstelmachine en nemen preventieve maatregelen om verder leed te voorkomen. Ook voor de kleinschalige boer en/of tuinder staan wij klaar voor het frezen en ploegen van uw (moes)tuin. Daarnaast hebben wij materieel beschikbaar om uw erf professioneel te vegen

Bent u benieuwd hoe wij u van dienst kunnen zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Comments are closed.