Bekappen Schaap

Dierverzorging

Dierverzorging

Met een Nederlandse veestapel die tientallen miljoenen dieren omvat kent Nederland een zeer actieve en vooruitstrevende bio-industrie. Daarnaast is er een groot aantal dieren in Nederland die hobbymatig gehouden worden. Ook op het gebied van dierverzorging kan Dienstverlening Akkermans u toegevoegde waarde bieden. Met een gediplomeerd Paraveterinair medewerker kan bij een divers scala aan werkzaamheden een helpende hand geboden worden met betrekking tot de verzorging van uw dieren. De opleiding Paraveterinair is genoten aan het gerenomeerde Groenhorst College te Barneveld.

Bekappen

Naast de algemene verzorging van uw dieren biedt Dienstverlening Akkermans ook specialistische diensten aan. Wij hebben ervaring met het bekappen van paarden, pony’s, ezels, geiten en schapen.

Wat betekent dit in de praktijk? Het bekappen van uw dieren gebeurt op locatie naar keuze. Doordat wij alle apparatuur mobiel hebben kunnen wij op vrijwel iedere locatie aan de slag. Dienstverlening Akkermans staat voor kwaliteit, een eerlijke prijs en nét even meer doen. Wij zijn u graag van dienst!

Neem vrijblijvend contact op voor het maken van een afspraak of meer informatie!

Dienstverlening op maat